fattigmansboxen

Alla inlägg den 14 mars 2014

Av fattigmansboxen - 14 mars 2014 16:25

Ja - nu börjar man få dem efter allt slit... och värre lär det bli! Blev ju tvungen att googla detta fenomen trots att jag har både Mikko och Kia att fråga om råd. Mikko filar ju på sina händer jämt och ständigt i perioder - och det är ju typ det som är receptet - ta hand om dina händer!

På CrossFit Örebros hemsida hittade jag två länkar som är väl värda att besöka om man undrar hur man ska ta hand om sina händer:


http://www.crossfituppsala.se/?s=valkar&x=17&y=32


http://www.fitbomb.com/2011/09/crossfit-hand-care.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+FitbombA


/Johanna

Av fattigmansboxen - 14 mars 2014 08:15

Jag tror att Kia får sig en utmaning med mig och Tessan i samma lag - mer förvirrade hönshjärnor får man leta efter. Igår kväll gör vi än en gång något som vi bara kan skratta åt. Footballpasset bestod av 5x5x5 BS (jag körde på 82,5 kg och det kändes som att jag är mycket nära ett fail) och del 2 var 21,15,9 av Bench press (vi kör floorpress)@bodyweight (yeah right!) och strikta pullups. Vi bestämde oss för att köra Floorpress på 30 kg. Tessan lastar på och vi ska prova vikten lite... jag ut först. Jag lägger mig och tar tag i stången och tänker att 5-8 st borde vara lätt men sen lär det bli riktigt tufft. JAG FÅR INTE ENS UPP STÅNGEN! Sneglar åt sidan för att kolla vikterna och inser att Tessan lagt på 40 kg istället för 30 kg... dumskallen! Haha! Men hon ville prova och stark som hon är i floorpress fick hon upp den med lätthet och körde en femma. När vi kört första varvet så drog vi ner till 25 kg på floorpressen... det räckte och blev över! Kändes som att både jag och Tessan blivit starkare i pullups även om vi inte är framme än - det ger hopp!

Ikväll har vi bestämt att det blir löpning, det var så länge sen och vi har längtat ut! Men först en lunchpass rygg!

/Johanna


   

Ovido - Quiz & Flashcards