fattigmansboxen

Alla inlägg under februari 2014

Av fattigmansboxen - 19 februari 2014 19:59

Tänkte bjuda på det mest använda receptet hemma hos oss - bananpannkaka. Det här äter vi som oftast till frukost tillsammans med bacon och bär. Men det fungerar ju lika bra som mellis eller fika (då i muffinsformar) på barnens gymnastiktävlingar.


Recept 2 personer:


2 ekologiska bananer

4-6 ekologiska ägg från frigående höns

Lite (0,5 dl) ekologiska kokosflingor

Ekologisk kokosolja att steka i

Ev. lite vaniljpulver


Mosa eller mixa bananerna i en bunke, blanda sen i äggen och kokosflingorna (och vaniljpulver) till bra konsistens och fortsätt rör om. Stek i panna eller i ugn som ugnspannkaka (ha då med fördel i lite frysta bär i smeten). Servera med stekt bacon - gött! /Johanna


Av fattigmansboxen - 19 februari 2014 11:35

Första inlägget kommer här.... Nr. 1


Börjar bloggen med att visa ett litet kollage av bilder tagna med mobilen i tävlingssammanhang, mest foton på Mikko förstås då det är han som tävlat... hittills. Även hans fantastiska syster Kia med sin sambo har tävlat i CrossFit och är med på några bilder. Dessa beskriver min känsla för CrossFit:


         


Det mest spännande som händer just nu är att Kia lyckats övertala mig att tävla! 17 maj kommer jag, Tessan och Kia delta i Westridge Open i Västerås! Det blir min och Tessans första tävling i CrossFit så det känns förstås otroligt spännande... och skrämmande. Känns skönt att ha med Kia som har erfarenhet och är helt klart är en av Sveriges starkaste atleter - vår förebild!

Att dessutom ha Mikko som coach, en egen box i källaren och massor av fantastiska kompisar att träna med på boxen i stan känns lyxigt. Är relativt otränad just nu så det ska bli en utmaning att få till denna kropp att prestera om 3 månader - tur att man har lagkamrater. Nu kör vi!

/Johanna



Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards