Direktlänk till inlägg 19 februari 2014
Tänkte bjuda på det mest använda receptet hemma hos oss - bananpannkaka. Det här äter vi som oftast till frukost tillsammans med bacon och bär. Men det fungerar ju lika bra som mellis eller fika (då i muffinsformar) på barnens gymnastiktävlingar.
Recept 2 personer:
2 ekologiska bananer
4-6 ekologiska ägg från frigående höns
Lite (0,5 dl) ekologiska kokosflingor
Ekologisk kokosolja att steka i
Ev. lite vaniljpulver
Mosa eller mixa bananerna i en bunke, blanda sen i äggen och kokosflingorna (och vaniljpulver) till bra konsistens och fortsätt rör om. Stek i panna eller i ugn som ugnspannkaka (ha då med fördel i lite frysta bär i smeten). Servera med stekt bacon - gött! /Johanna
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
||||||||
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
|||
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
|||
17 |
18 |
19 | 20 | 21 | 22 |
23 | |||
24 | 25 |
26 |
27 |
28 |
|||||
|